John Lennon en Yoko Ono’s zoon: Bitcoin geeft me optimisme

Sean Ono Lennon zei in een gesprek met Max Keiser dat Bitcoin mensen in staat stelt op een manier die ze nog niet eerder hebben bereikt.

Sean Ono Lennon, de zoon van John Lennon, gelooft dat Immediate Edge  mensen in staat stelt op een manier die ze nog niet eerder hebben meegemaakt.

In een recent gesprek met Max Keiser merkte Lennon ook op dat BTC een optimistische ademtocht is in een anders zo destructief jaar.

Lennon: Bitcoin Empowers People

De zoon van de oprichter en co-leider van de Beatles, John Lennon, is een Brits-Amerikaanse muzikant en songwriter met verschillende albums. Naast het volgen van de voetstappen van zijn vader in de muziek, is Sean Ono Lennon blijkbaar een Bitcoin-supporter.

Tijdens zijn optreden op de Orange Pill Podcast, gehost door Max Keiser en Stacy Herbert, gaf Lennon toe dat hij jaren geleden voor het eerst bitcoins kocht. Hij maakte echter een beginnersfout, vergat zijn wachtwoorden en sleutelzinnen en verloor uiteindelijk zijn eerste BTC-investering.

Ondanks zijn negatieve ervaring met de aanwinst is hij echter een gelovige gebleven in de verdiensten van de aanwinst.

„Bitcoin is iets dat individuen in staat stelt op een manier die ze nog niet eerder zijn geautoriseerd. Zelfs als ze goud hadden, zouden ze het in een zak moeten dragen, en iemand zou het gewoon van hen kunnen stelen.

Echter, iets dat de fysieke wereld overstijgt, betekent dat je totale agency hebt, je hebt totale zelf-soevereiniteit. Zolang je je sleutelzin kunt herinneren, dan ben je klaar om te gaan.“

Bitcoin geeft me optimisme: Lennon

Lennon besprak ook de gebeurtenissen die in 2020 plaatsvonden. Meer specifiek sprak hij over de COVID-19 pandemie en het effect ervan op de wereldbevolking.

Te midden van alle negativiteit die dit jaar ontstond, heeft hij echter optimisme gevonden in Bitcoin.

„In een oceaan van vernietiging die dit jaar was, vond ik Bitcoin om me een soort van optimisme te geven, om eerlijk te zijn.“

Lennon en Keiser raakten ook aan het onderwerp of en hoe Bitcoin uiteindelijk het traditionele financiële systeem zou kunnen verstoren. De muzikant leek te aarzelen over hoe overheden zo’n belangrijke verandering zouden tegengaan om aan de macht te blijven.

De populaire tv-gastheer beweerde echter dat veel mensen binnen die instellingen aanhangers van BTC zullen worden. Zo’n goed voorbeeld kwam onlangs naar voren toen de staat Wyoming Cynthia Lummis tot senator verkoos.

Lummis is een lange termijn Bitcoin HODLer die van plan is om BTC aan haar collega’s voor te stellen. Ze merkte onlangs op dat ze wil „ervoor zorgen dat iedereen begrijpt dat dit [Bitcoin] van grote waarde is“.